Ledig tjänst – digital marknadsförare

Nyheter
Om SKK

Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring och att skapa och skriva texter? Gillar du hundar och människor? I denna tjänst får du kombinera detta på Sveriges mest hundvänliga arbetsplats – Svenska Kennelklubben!

Porträttfoto på australian cattledog framför en rödek i höstfärger.
Fotograf: Måns Engelbrektsson

Som digital marknadsförare arbetar du strategiskt och operativt tillsammans med marknadsavdelningens och övriga kansliet med att utveckla, uppdatera och producera innehåll som attraherar och lockar besökare till våra digitala kanaler. 

På Marknads- och kommunikationsavdelningen blir du en del i ett sammansvetsat gäng med grafiker, kommunikatör, projektledare, social media manager och webbredaktörer. Avdelningens uppgift är bl.a. att utveckla en varumärkesstrategi för SKK, utveckla våra webbplatser och andra digitala kanaler samt marknadsföra och arrangera Stockholm Hundmässa

Dina ansvarsområden

Svenska Kennelklubben utvecklas snabbt och våra webbplatser är inget undantag. Nyligen lanserade vi nya skk.se och fler webbplatser är på väg. Därför söker vi nu en person som kan arbeta med innehållsmarknadsföring och bli expert på att lära känna våra målgrupper. Vi stöttar varandra och har en flexibel inställning till vårt arbete, men vi ser att dina huvudsakliga områden blir:

  • Att ansvara för innehållsmarknadsföring på våra digitala plattformar, främst webb.
  • Ansvara för att utveckla våra processer för innehållsproduktion, strategiskt och operativt.
  • Kontinuerligt övervaka och analysera hur vårt innehåll presterar.

Vi söker dig som...

  • Har en positiv inställning och kan ta egna initiativ genom att vara strategisk och strukturerad.
  • Har stor kreativ och flexibel förmåga.
  • Har minst tre års erfarenhet av att arbeta med innehållsmarknadsföring och produktion av innehåll främst för webbplatser men även för andra kanaler. 
  • Är van att arbeta i projekt, ofta i ledande position.
  • Har förmågan att hantera flera parallella projekt.
  • Är en god kommunikatör med erfarenhet att uttrycka dig vant i skrift. 
  • Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och gedigen erfarenhet inom digital marknadsföring och kommunikation. 
  • Har arbetat flera år i större, komplexa organisationer och har en stark förmåga att skapa och implementera effektiva digitala strategier.

Meriterande: Erfarenhet av CMS (Epi/Optimizely), Photoshop, InDesign, Meta Business Suite, och Ads Manager. Kunskap om SKKs organisation eller annan liknande organisation samt erfarenhet av föreningsliv och kunskap om hund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Vårt kontor finns i Sollentuna och har utsikt över vackra Norrvikensjön. Hos oss arbetar runt 80 personer och 135 hundar. Vi ser det som självklart att din fyrbenta vän får följa med dig till vår arbetsplats, präglad av glädje och engagemang. En annan naturlig sak för oss är en bra arbetsmiljö där vi erbjuder frisk- och företagshälsovård, kompetensutveckling och målstyrd arbetstid med viss möjlighet till distansarbete.

Sök tjänsten senast den 13 oktober

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Vi tar emot ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat. Bifoga CV och motivationsbrev till varför just du är lämplig för tjänsten. 

Digital marknadsförare – läs mer och ansök!

Har du frågor?

Välkommen att kontakta:

Marknads- och kommunikationschef 
Helena Nyberg
E-post: helena.nyberg@skk.se

Facklig kontaktperson Unionen
Jenny Damgren
E-post: jenny.damgren@skk.se