Nytt samarbete med Swedish Game Fair inför årets mässa

Nyheter
För montrar Om hundmässan

Vi är glada att tillkännage ett nytt samarbete med Swedish Game Fair inför Stockholm Hundmässa 2024. Den kommande mässan, som äger rum den 14–15 december, kommer att få en extra dimension då Swedish Game Fair tar över ansvaret för monterförsäljningen.

Från vänster Torbjörn Larsson, VD, och Patric Dalfjärd, Projektledare, Swedish Game Fair.
Från vänster Torbjörn Larsson, VD, och Patric Dalfjärd, Projektledare, Swedish Game Fair.

Stockholm Hundmässa är Sveriges största hundfest och samlar tiotusentals hundvänner för att njuta av hundutställningar, hundsporter och en mässa som verkligen sätter hunden i fokus. Evenemanget som arrangeras av Svenska Kennelklubben är en mötesplats för alla hundägare och hundintresserade och erbjuder något för hela familjen.

Tar över monterförsäljningen

Med Swedish Game Fair som ansvariga för monterförsäljning kan besökarna se fram emot en högkvalitativ mässa med ett brett urval av produkter och tjänster för hundar och deras ägare. Detta samarbete förväntas lyfta mässans utbud och skapa ännu större mervärde för besökarna.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Swedish Game Fair. Deras expertis inom mässor kommer att bidra till att göra Stockholms Hundmässa ännu mer attraktiv och givande för våra besökare. säger Kees de Jong, VD, Svenska Kennelklubben.

Stockholmsutställningars samlade historia går tillbaka redan till 1894 och är en av de större i världen. På Stockholm Hundmässa finns det något för alla, från den absoluta nybörjaren till hundnörden.

– Swedish Game Fair har samarbetat med Svenska Kennelklubben under många år och för oss är det hedrade att få möjlighet att vara en del av en tradition som pågått i över 100 år. Alla som deltar har verkligen hund i sitt dna, säger Torbjörn Larsson, VD, Swedish Game Fair AB.

– Den trogne besökaren kommer givetvis att känna igen sig, men vi lovar att bjuda på en välfylld mässa och hel del nyheter, avslutar Patric Dalfjärd, projektledare, Swedish Game Fair.

Kontaktuppgifter

För mer information om monterbokning på Stockholm Hundmässa, kontakta: 

Patric Dalfjärd, projektledare

Telefon: 073-829 87 31
E-post: patric.dalfjard@nortuna.se

Svenska Kennelklubben, SKK, är hundägarnas riksorganisation. SKK har omkring 300 000 medlemmar och över 1 000 klubbar. Vi är en av Sveriges största fritidsorganisationer som arbetar för hundens plats i samhället genom att informera om glädjen och nyttan med hund.

Swedish Game Fair AB arrangerar bland annat jakt-, hund- och fiskemässan Swedish Game Fair vartannat år på Wenngarns slott, utanför Stockholm.