Inbjudan till Hundrastorget

Nyheter
För montrar

Nu kan din rasklubb boka monter till Hundrastorget på Stockholm Hundmässa! Hundrastorget lockar många besökare och är en mycket uppskattad del av mässan – ett perfekt tillfälle att visa upp just er hundras.

Besökare hälsar på en hund på Hundrastorget.
Fotograf: Jenny Jurnelius

Vi är glada att återigen kunna bjuda in er klubbar till Stockholm Hundmässa 14-15 december 2024. På hundrastorget kan rasklubbar och specialklubbar marknadsföra sina hundraser och klubbaktiviteter.

Eftersom många blivande hundköpare besöker Stockholm Hundmässa så är det är ett extra bra tillfälle för er att synas och få kontakt med nya medlemmar.

I A-hallen där allt händer!

Även i år kommer hundrastorget att vara placerat i A-hallen tillsammans med de kommersiella montrarna. Detta betyder att det kommer att vara många besökare som minglar runt och som ni kan fånga upp och prata med.

Det brukar vara mycket uppskattat av besökarna att få möjlighet att bekanta sig med hundar av alla typer och användningsområden och ställa sina frågor direkt till rasklubbarna. Ta till vara på möjligheten att marknadsföra just er hundras för rätt köpare.

Boka senast 27 september

Utrymmet för Hundrastorget är begränsat så det är "först till kvarn" som gäller, så vänta inte för länge med att boka. Monter bokas via SKK Klubbshop och när fakturan är betald är bokningen komplett.

Hundrasparad, tävling och mycket mer

Som vanligt sker det mycket roliga händelser och aktiviteter kopplat till våra hundraser på mässan. Bland annat tävlingen om årets hundrasmonter och, inte att förglömma, den populära hundrasparaden.

Det är med stor förväntan och spänning som publiken bänkar sig för att se alla stiliga, roliga och påhittiga utklädnader. Alla hundraser med monter får delta på denna fantastiska parad.

Varmt välkomna med er anmälan!

Boka och läs mer

Monter på Hundrastorget

Kontakta oss

Har du någon fråga gällande monter på Hundrastorget? Kontakta oss via uppgifterna nedan!

Marloes Fransen

Telefon: +46 (0)8 795 30 36
E-post: marloes.fransen@skk.se